logo

EN GR

Καλάθι Αγορών(0) προϊόντα

Προς το παρόν δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Tο λάδι

Στους Ελαιώνες της Μαρώνειας παράγουμε υψηλής ποιότητας αγνό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, αποκλειστικά και μόνο από την ποικιλία της Μαρώνειας. Η καλλιέργεια των δένδρων γίνεται χωρίς άρδευση. Η παραγωγή λοιπόν, εξαρτάται άμεσα από τις καιρικές συνθήκες. Η πολυετής παράδοση των οικογενειακών ελαιώνων μας έχει προσφέρει την τεχνογνωσία της καλλιέργειας, συγκομιδής και επεξεργασίας που δίνουν το καλύτερο δυνατό τελικό προϊόν χωρίς χρήση χημικών ή άλλων επιβλαβών παραγόντων.

Η συλλογή γίνεται με τα χέρια και σε όσο επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες πρώιμο χρόνο. Επιπλέον, η περιορισμένη παραγωγή σε συνδυασμό με την άμεση αποστολή του στο ελαιοτριβείο έχουν ως αποτέλεσμα εκτός από την άριστη ποιότητα και τα χαρακτηριστικά και τα μοναδικά γευστικά και αρωματικά χαρακτηριστικά.

Στο ελαιοτριβείο οι ελιές εκθλίβονται με ψυχρή έκθλιψη. Η διαδικασία αυτή δίνει υψηλής ποιότητας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο με χαμηλή οξύτητα που δεν ξεπερνά τους 0,4  βαθμούς.

Στη συνέχεια το ελαιόλαδο μεταφέρεται στις δεξαμενές της επιχείρησης όπου και φυλάσσεται μέχρι την εμφιάλωσή του, η οποία γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο της φυσικής μετάγγισης από τη δεξαμενή στις φιάλες.

Παραδίδουμε έτσι ένα φυσικό προϊόν χωρίς επεξεργασία, φιλτράρισμα και έκθεση σε φως ή αέρα.